Geteld, gewogen, gebroken. Prachtige literaire roman!

Lees dit spannende en ontroerende verhaal dat je vastgrijpt en tot het einde niet meer loslaat. Na afloop blijf je verbaasd achter door een onvoorziene afloop. Verkrijgbaar als mooi boek (€20) of als E-book voor slechts 7 euro! 

#WAERDSTHETICS

10JPCAILLEBOTTE1-blog427.jpg

Mooie korte verhalen die worden bijgestaan door een impressionistisch schilderij. Los te lezen of als serie. Klik op onderstaande button en lees ze gratis online.

Lees nu online!

Korte zomerverhalen uit Normandië

Kijk ook eens op mijn blogpagina voor achtergrondinformatie bij de onderwerpen waarover ik schrijf, of neem alvast een voorproefje op de pagina van Meden Agan, de volgende zinderende roman waarvan de publicatie in het najaar wordt verwacht.

Blog, literatur, kunst, impressionisme

Wil je op de hoogte worden gehouden van de verhalen in 'Zomerimpressies', of over nieuwe blogs en andere noviteiten? Geef je dan op:

Tot mijn grote genoegen was ik te gast bij Pim Geurts van RTV Seaport. In zijn radioprogramma 'Laat van je horen', hebben wij gesproken over mijn boek. Kom meer over mij te weten en luister hier naar dat interview, of ga naar mijn persoonlijke pagina.

Deel 1
Deel 2

NEWSFEED:

Een donkere impressie over de invloed van een gebroken ziel

September 07, 2018

Overspel is verkeerd, maar wat ligt eraan ten grondslag? Maurice zoekt zonnestralen in zijn donkere wereld. Om verwarmd te worden. Om gezien te worden. Maar zoekt hij op de goede plek? En wat betekent het voor diegene die gevonden wordt?

Spiegel. Een romantische impressie aan de Seine

September 04, 2018

Claudette vindt Eric terug in de bocht van Port-Villez, precies daar waar hij gezegd had. Ze komt met een boodschap en een opdracht. Liefde ontluikt, maar is ze wel mogelijk?

Verdriet in de notedop. Nieuwe impressie in een bar in Rouen

August 08, 2018

Leon, de vader van Claudette en Sylvie, denkt terug aan zijn vrouw en wat zij over haar dochters heeft gezegd. Een gesprek dat plaats heeft gevonden vlak voor haar sterven. Spijt en verdriet overheersen, want de tijd was op. Maar voor alles wat verdwijnt keert iets terug. Iets van hoop, al was die nog zo klein.

Lome impressies op het platteland.

August 03, 2018

In 'De weg naar Giverny' gaat Claudette opzoek naar Eric en... ze vindt hem. Tijdens een kort gesprek lijken de vonken er vanaf te springen. Zowel Claudette als Eric houden zich op de vlakte maar het ligt er heel dik bovenop. Claudette vertrekt weer, maar niet voordat ze te weten is gekomen wat ze wilde weten... Deze impressie wordt bijgestaan door een schitterend werk van Alfred Sisley; Haystacks at Moret, morning light. 

Please reload